Winst Virtus JO15-1

maart 25, 2019

Virtus JO15-1 heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week tegen de koploper. Tegenstander Baronie, waartegen uit nog 1-1 was gespeeld, werd vrij gemakkelijk verslagen. Al vanaf het eerste fluitsignaal liet Virtus duidelijk zien dat er voor Baronie weinig te halen viel. Virtus had een enorm overwicht en het was gewoon wachten op de eerste goal. Het duurde eigenlijk nog wat lang, maar toen het eerste doelpunt viel was de tegenstand van Baronie gebroken. Bij alle doelpunten was er een hoofdrol voor Berkant. Eerst schoot hij een afvallende bal snoeihard binnen, even later gaf hij de bal keurig voor waardoor Asmani eenvoudig kon binnentikken en bij de derde treffer rondde hij de voorzet van de goed doorzettende Sam netjes af. Kortom binnen zeer korte tijd was de wedstrijd eigenlijk gespeeld, ruststand 3-0. De tweede helft had eigenlijk schriftelijk afgedaan kunnen worden, niet dat Virtus slecht speelde maar je kon duidelijk zien dat het echte moeten ontbrak. Nog steeds was Virtus veel te sterk voor Baronie, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Jammer, want er had wellicht een grote score in kunnen zitten. Gelukkig bleef de verdediging wel goed bij de les, want dit kunnen dan van die wedstrijden waarbij het niets ineens een doelpunt valt voor de tegenstander. Maar dat gebeurde dus niet, mede door het goede optreden van Pepijn en Ricky die hun verdedigende taken met verve uitvoerden. Door Virtus werd er nog 1 maal gescoord, waardoor de eindstand 4-0 werd. Hierdoor blijft Virtus met nog zes wedstrijden te spelen meestrijden voor de tweede plaats.

De Leiders