Nederlaag Virtus JO19-1 tegen Steenbergen JO19-1

december 16, 2019

Virtus JO19 heeft de laatste wedstrijd ven de eerste competitiehelft verloren. In een druilerig en koud Steenbergen leek het wel op een kopie van de wedstrijd van vorige week. Virtus begon niet goed waardoor het na 22 minuten al op een 4-0 achterstand stond, de wedstrijd was dus toe al gespeeld. Virtus kwam nog wel enigszins in de wedstrijd maar echt heel gevaarlijk werd het niet. Wel was een kopbal van Rick op de paal na voorgeven van Fuad, dat was nog bij een 1-0 achterstand maar daarna ging het dus op vele fronten mis. Voor de rust werd er nog wel gescoord door Virtus, het was Mentor die fraai afrondde. Maar dat bood helaas geen soelaas, Virtus ging rusten met een 4-1 achterstand. In de tweede helft ging het wat meer gelijk op, maar dat had waarschijnlijk ook te maken met een tegenstander die het verder wel geloofde. Er werd nog wel gescoord door zowel Steenbergen als Virtus. Een vrije trap van Mathijs zorgde voor de 5-2 en op aangeven van de doorgelopen Noah scoorde Rick de 6-3. Dat was ook de eindstand, door dit resultaat is Virtus op een achtste plaats geëindigd.

De Leiders