Wie helpt me mee?

mei 14, 2019

Ik ben van plan om bij Virtus de eretitel “lid van verdienste” en “ere-lid” weer op te gaan pakken en te institutionaliseren.

Ik heb al een inventarisatie tot 1992 en ben op zoek naar leden die vanaf 1992 tot  “lid van verdienste” zijn benoemd tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV).  Samen met een aantal oud bestuursleden maak ik dan een laatste check en ga er – in overleg met het bestuur – voor zorgen dat deze leden definitief een permanente naamsvermelding krijgen in ons clubhuis en /of op onze website.

Voorafgaand aan de komende jaarvergadering zal uitvraag worden gedaan aan jeugdbestuur en andere leden om met voorstellen te komen voor benoemingen tot lid van verdienste of ere-lid. De criteria voor deze titels verschijnen binnenkort op onze website.

De nog in leven zijnde ereleden worden bij de laatste thuiswedstrijd van Virtus 1 uitgenodigd om deze bij te wonen; ze krijgen persoonlijk uitnodiging van onze voorzitter.

Wil je me helpen? Neem dan even contact met me op?

Hans Dietvorst