VV Virtus – Kanjerketting Bedrijventoernooi 2019 op vrijdag 7 juni met vele activiteiten!!

maart 20, 2019

Inschrijving gestart voor het 10e Bedrijventoernooi van VV Virtus op vrijdag 7 juni 2019!

Na afwezigheid van een jaar hebben we de draad weer opgepakt. Reeds voor de tiende maal organiseert vv Virtus dit jaar het bedrijventoernooi. Het bedrijventoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 7 juni 2019 bij VV Virtus in Zevenbergen.

Dit jaar gaan we het alleen iets anders doen. Een jeugdlid van ons (Jesse Gorter) uit de JO9-3 heeft een spiercel tumor (in zijn hoofd) en wordt daar momenteel aan behandeld.

Jesse haalt heel veel voldoening uit de stichting: De Kanjerketting. Deze stichting helpt kinderen met kanker. De KanjerKetting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal. Zie ook: https://kanjerketting.nl/

Hier gaan wij dus geld voor inzamelen!!! De naam zal dus zijn dit jaar: VV VirtusKanjerketting Bedrijventoernooi 2019

Voor het bedrijventoernooi zal er door de kinderen van zijn school en van zijn team een sponsorloop georganiseerd gaan worden met aansluitend het bedrijventoernooi. Ook zullen er die middag en avond diverse leuke activiteiten en acties plaatsvinden om zo veel mogelijk geld op te halen voor de KanjerKetting. Meer informatie volgt in de loop van de komende maanden en er zijn al diverse vrijwilligers die meehelpen.

Het toernooi zal beginnen om vijf uur en eindigen rond een uur of tien met daarna in de kantine de prijsuitreiking. Verder zal er gespeeld worden met scheidsrechters en op kleine veldjes van 7 tegen 7 incl. een keeper op het hoofdveld en op de kunstgrasvelden(dus geen stalen noppen). Het wedstrijdschema en programmaboekje zal iedereen ontvangen op de dag zelf van de wedstrijdleiding die aanwezig zal zijn in de bestuurskamer. Tijdens de wedstrijden kan men broodjes hamburger of braadworst krijgen en verder zal de keuken ook open zijn waar men diverse andere versnaperingen kan krijgen. Ook zal er tijdens de wedstrijden een Rad draaien in de kantine waar men geweldige prijzen kan winnen. Na de wedstrijden zal de kantine open zijn waar ook de prijsuitreiking zal plaats vinden en daarna zal er onder het genot van een hapje en drankje rustig nagepraat kunnen worden.

De kosten bedragen een € 140,00 euro excl. btw per team waarbij 10 consumptiebonnen en 10 etensbonnen zijn inbegrepen en waarvan al een 35 euro per team naar de KanjerKetting gaat.

Er kunnen maximaal 12 teams aan mee doen dus let op Vol is Vol…. En de eerste inschrijvingen zijn al binnen!!!!! WE ZITTEN NU OP EEN 11 BEDRIJVEN….

De teams die zich al hebben opgegeven zijn:

YOUR FELLOW – PANACHE – TUIN EN TERRAS ZEVENBERGEN – IOS – TAXI GOVERDE – THE GREENBROTHERS – SGZ SPORT & WELLNESS – GARAGE VAN AART – SNOEIJS DETACHERING – BON MAKELAARDIJ – FEESTCAFE BIJ DENNIS…. wie volgt!!

Graag zo spoedig mogelijk opgave zodat we alles weer ver van tevoren kunnen gaan regelen en bij inschrijving krijgt iedereen een week of vier van tevoren alle informatie via de mail toegestuurd.

Opgave kan via: webmaster@vv-virtus.nl onder vermelding: VV Virtus – Kanjerketting Bedrijventoernooi 2019

De activiteitencommissie