Virtus wint broederstrijd met 3-1 tijdens MIC

september 8, 2019

Het MIC toernooi.

Zoals bekend organiseert Seolto het toernooi om de MIC (Moerdijk International Cup). Aan dit toernooi nemen prachtige profclubs uit binnen-en buitenland deel en mogen ook jongens van – uiteraard – Seolto en ook Virtus deelnemen. Vanmiddag is de finale om 14.30 uur, waarbij ik gisteren hoorde dat het zeker de moeite waard is om daar een kijkje te gaan nemen; het spelniveau is fantastisch.

Complimenten voor onze zustervereniging die met talloze vrijwilligers dit evenement heeft georganiseerd en waar we gisteren hartelijk werden ontvangen. Virtus-kantinebeheerder en bestuurder Arno van Hal hielp gisteren mee achter de bar en dat was mooi om te zien; samen sterk.

De bekerwedstrijd.

Nadat ons eerste vorige week werd afgedroogd door Victoria uit Oudenbosch was het afwachten hoe de wedstrijd tegen de mannen van Seolto uit zou pakken.  Tijdens een drukbezochte wedstrijd werd duidelijk dat Virtus deze wedstrijd niet wou verliezen en werd Seolto uiteindelijk met 3-1 verslagen; in mijn ogen een verdiende overwinning voor de blauwwitten.

Wij wensen Seolto veel succes met de derde dag van het MIC waar dus vanmiddag de finale wordt gespeeld.