Virtus in diepe rouw: Timo van den Bosch overleden na dramatisch ongeval.

april 15, 2019

Met grote verslagenheid heeft het bestuur vanochtend kennis genomen van het overlijden van haar lid en selectiespeler Timo van den Bosch. Hij overleed op vakantie in Sri Lanka nadat de auto waarin hij zat op 11 april  was aangereden door een vrachtwagen.

De afgelopen dagen leefde het gezin, de familie en ook de Virtus familie tussen hoop en vrees, die vandaag is omgeslagen in diepe verslagenheid. Virtus verliest zoals zijn makkers dat omschreven een sfeermaker die iedereen in zijn hart gesloten heeft.

Timo is 21 jaar oud geworden en was sinds zijn 6e jaar lid van onze vereniging.

Als eerbetoon aan Timo zal  op ons complex de vlag de komende week halfstok hangen. Er is besloten om alle formele activiteiten af te gelasten, hetgeen betekent dat het schoolvoetbal Markland – dat op ons complex zou plaatsvinden – is geannuleerd. Tevens zijn de doordeweekse thuis-en uitwedstrijden van deze week en in het Paasweekeinde afgelast.

Trainingen kunnen wel plaats vinden naar eigen inzicht.

De hele week is ons clubhuis geopend van 19 uur tot 21 uur voor ieder die behoefte heeft even samen te zijn naar aanleiding van deze gebeurtenis.

In de bestuurskamer ligt tevens een condoleanceregister waarop leden en belanghebbenden hun medeleven met de familie kunnen betuigen.

1. Bianca Verstappen - secretaris vv TPO - april 15, 2019 at 1:53 pm

Voetbal vereniging TPO uit Moerdijk wenst familie, vrienden, kennissen en (voetbalteam) Virtus heel veel kracht en sterkte toe met het verlies van Timo.

2. c.v.beers trainer vv Schijf - april 15, 2019 at 4:25 pm

veel sterkte met dit enorme verlies.

3. Sandra van Niekerk - april 15, 2019 at 5:24 pm

Hier zijn geen woorden voor, alle mensen bij wie Timo na aan het hart ligt en dat zijn er zoveel heel veel sterkte met dit onnoemelijke verlies van zo’n mooi mens.

4. John Woestenberg - april 15, 2019 at 5:55 pm

Voetbalvereniging VV RSV wenst de familie , kennissen en het voetbalteam en de vereniging Virtus heel veel sterkte met het verlies van Timo Woorden schieten tekort Sterkte

5. Gijs gommeren - april 15, 2019 at 5:56 pm

Diep geraakt toen ik dit nieuws hoorden, ik wens familie ,vrienden en kennissen veel sterkte toe , en ik steek een kaars aan voor vader jan!

6. Sandra van Niekerk - april 15, 2019 at 5:58 pm

Aan iedereen die Timo een warm hart toe droeg, en dat zijn er velen en terecht.
    Veel te vroeg is hij uit een ieders midden gehaald.
    Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Beantwoorden
  7. Erik van Benthem trainer van RBC JO 13 en assistent scheidsrechter bij het eerste elftal - april 15, 2019 at 7:17 pm

Voetbalclub RBC wenst familie en vrienden en de hele vereniging veel sterkte en veel kracht toe met het overlijden van Timo .

8. Kees Daemen - april 15, 2019 at 7:24 pm

Familie, vrienden en iedereen binnen Virtus, heel veel sterkte met het onvoorstelbare verlies van Timo!
    Kees Daemen trainer VVR

9. Koos Schoep, Bestuurslid - april 16, 2019 at 11:07 am

Namens v.v. Klundert wensen wij Familie, Vrienden en v.v. Virtus heel veel sterkte met het verlies van Timo

10. Mimoun - april 16, 2019 at 3:32 pm

Timo is een medespeler van mijn zoon Ouahib geweest , ik heb hem altijd gemogen en zijn familie ook een prachtige gezin ik wens hun heel veel sterkte en snelbeterschap voor Jan.

11. Frank Vermeeren - april 16, 2019 at 4:57 pm

Niet te bevatten en woorden schieten te kort.

Voetbal Vereniging Rijsbergen wenst familie, vrienden ,kennissen en VV Virtus heel veel sterkte toe met het overlijden van Timo.

12. hans van leeuwen vv terneuzen - april 17, 2019 at 6:14 am

sterkte met dit verlies