Verantwoordelijkheden bestuursleden op onze website

maart 28, 2019

Het bestuur heeft onderkend dat de aanspreekpunten voor de vereniging niet erg duidelijk waren. Dat zorgt  voor miscommunicatie en onnodige ergernis.

Dat is dan ook de reden dat de Verantwoordelijkheden (en daarmee de bevoegdheden) en taken van ieder bestuurslid op schrift zijn gesteld.

Met name de Verantwoordelijkheden (niet delegeerbaar) en de taken zijn beschreven, waardoor het voor ieder verenigingslid een stuk duidelijker moet zijn wie hun aanspreekpunt is in het bestuur.

Omdat we helaas nog 2 vacatures hebben (bestuurslid jeugdzaken / jeugdvoorzitter) en bestuurslid Technische zaken worden de taken van die functies nog waargenomen door de zittende bestuursleden.

Het zal duidelijk zijn dat we niet alle gaten kunnen dichtlopen en zoeken nog met klem naar mensen die deze vacatures willen gaan vervullen. Wellicht dat de beschrijvingen daarbij gaan helpen.

Benieuwd? Kijk eens onder de TAB Bestuur.

Help ons om het bestuur compleet te krijgen zodat we stappen vooruit kunnen maken en zwaar bezette vrijwilligers kunnen ontlasten!

Hans Dietvorst

Bestuurslid Algemene Zaken

1. Dennis van Liere - april 2, 2019 at 5:25 am

Ik kan dit nog niet vinden op de site. misschien meteen een link vanuit dit artikel toevoegen?

Beantwoorden