Van de bestuurstafel 6-5-2019

mei 7, 2019

Moerdijk Obstakel run.

Er zijn goede afspraken gemaakt over dit fantastisch evenement. Virtus stelt haar complex open voor start en finish, Het belooft een machtig mooi evenement te worden. Mogelijk dat ons hoofdveld in de aanloopweek van maandag tot en met de dag van de Obstakel run (zaterdag) niet beschikbaar is voor training en er moet worden uitgeweken. Nader bericht volgt.

Afscheid Timo van den Bosch

Bekend is geworden dat de uitvaart van Timo zaterdag 11 mei zal plaatsvinden. De voorzitter zal nog contact opnemen met de familie om een aantal zaken af te stemmen.

Jeugdbegeleiding komend seizoen.

Met de CTZ is besproken hoe we komend seizoen invulling willen geven aan – met name – de begeleiding van de jeugdteams en de begeleiding van trainers van de niet- standaardteams. Op zijn verzoek is de ”hulp voor startende trainers” van de website verwijderd.

Klussen tijdens de zomervakantie bij Virtus.

In de zomervakantie wil het bestuur een aantal renovaties aan gaan brengen, zoals reorganisatie PC opstelling in bestuurskamer, aansluiten beamer + scherm (Ger de Heer: bedankt) in het clubhuis, een nieuwe AED, het vervangen van de noodverlichting, herinrichting archivering bestuurskamer en postbakken en dergelijke.

Hans Dietvorst

Bestuurslid Algemene zaken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *