Van de bestuurstafel 26-8-2019

augustus 27, 2019

Algemene ledenvergadering van 23 augustus 2019.

Voor het verslag: zie het eerdere bericht. Het bestuur heeft deze ALV geëvalueerd en een aantal verbeterpunten genoteerd – mede naar aanleiding van opmerkingen in “de afterparty.” We zijn blij met de aantreding van good old Kok van de Wijngaarden als secretaris.

Nieuw hekwerk rondom complex wordt binnenkort opgeleverd

Op dit moment zijn er nog 15 aandachtspunten die moeten worden opgelost vóór definitieve oplevering.

Perikelen veld 2.

Onze voorzitter is in gesprek met Bras en gemeente omdat wij vinden dat dit veld onacceptabel is opgeleverd.

Ledenvergadering met als thema: het beleid voor de komende jaren.

Er wordt een bijeenkomst belegd voor geïnteresseerde leden over de beleidsplannen van Virtus; dé kans om invloed uit te oefenen. Zoals het er nu uitziet zal deze begin oktober plaatsvinden. Ter voorbereiding vind aanstaande donderdag een extra bestuursvergadering plaats, gevolgd door het eerder aangekondigde gesprek  met John Goverde. Voor de ledenvergadering hebben zich tijdens de ALV al 2 personen aangemeld.

Besluiten tot aanschaf.

Bestuur heeft besloten tot aanschaf van : een op hoogte verstelbare massagetafel – parasol hoezen – samenwerking software voor jeugdbestuur.

Sponsor coördinator.

Zoals bekend stopt Ruud Quispel met zijn succesvolle werk van de afgelopen jaren als sponsor coördinator. We zijn  erg blij dat hij dit  jaren voor onze vereniging heeft gedaan. Binnenkort vindt een overdrachtsgesprek plaats met Ruud en tevens heeft zich een mogelijke vervanger gemeld; ook daarmee gaat het bestuur in gesprek.

Opleiding BHV + brand blussen voor kantinepersoneel.

Het is weer tijd voor herhaling. Hiervoor wordt offerte aangevraagd.

Hans Dietvorst

Bestuurslid algemene zaken.