Van de bestuurstafel 11-9-’19

september 12, 2019

Pupil van de week wordt nóg leuker

Met ingang van het nieuwe seizoen krijgt de pupil van de week een extra herinnering mee: een bal met alle handtekeningen van onze eerste elftalspelers. De extra kosten hiervoor zal het bestuur financieren vanuit de gift van de Huub Beekers stichting.

Ruud Quispel stopt bij sponsorzaken

Na ruim 4 jaar stopt Ruud Quispel bij sponsorzaken; in de bestuursvergadering spraken we over de overdracht van taken en activiteiten. Zo hebben we gesproken over zijn activiteiten bij sponsorwerving, de facturering aan sponsoren en het sponsorregister, de contacten met de wedstrijdsponsor, het drukwerk dat 2 wekelijks moet worden gemaakt, de organisatie rondom de reclameborden en last but not least de organisatie van de jaarlijkse sponsoravond. Al met al veel werk dat op de achtergrond is uitgevoerd en de voorzitter bedankte Ruud voor zijn inspanningen hiervoor. Op 29 september – bij de thuiswedstrijd van Virtus 1 neemt het bestuur afscheid van Ruud, die zeker trouw supporter van onze vereniging zal blijven.

Weet ú iemand die dit werk leuk vindt: laat het ons weten!

Huub Beekers stichting gaat zich opheffen met een laatste schenking voor de jeugdafdeling

Deze stichting – in naam van onze oud voorzitter Huub Beekers – was al geruime tijd slapende, mede vanwege het gegeven dat er vanuit Virtus weinig vraag kwam om ondersteuning (hadden we beter kunnen doen, denk ik persoonlijk). Binnenkort gaan voorzitter en secretaris van Virtus in gesprek met de 2 bestuursleden om te bezien hoe we deze laatste keer goed gebruik kunnen maken van hun gulle gaven.

Huub Beekers zijn naam blijft voortleven op ons complex, een kennisvraag aan de lezers: hoe hebben we dat georganiseerd dan?

Aankleding kantine laat nog even op zich wachten

Virtus heeft offerte ontvangen voor aanbrengen van verduistering in de vorm van rolgordijnen in de kantine. Het bestuur heeft besloten dit bedrag niet uit te willen geven en is opnieuw in gesprek met de leverancier.

Bijzondere ledenvergadering op 17 oktober aanstaande, start 20.00 uur: uw mening télt!

Zoals in de laatse ALV is afgesproken nodigt het bestuur geïnteresseerde leden uit om mee te denken in en verder vorm te geven aan het beleidsplan van onze vereniging. Bij deze dus de uitnodiging om mee te doen aan deze bijeenkomst die om 20.00 uur zal starten en uiterlijk 22.30 uur zal eindigen.

Hoofdlijn van de bijeenkomst:

1. Uiteenzetting concept beleidsplan
  2. Discussie
  3. Vervolgacties

Verzekering opstallen wordt herbezien

Naast het protest dat Virtus heeft ingediend voor de WOZ beschikking gaat het bestuur zich heroriënteren op de kosten voor onze opstal-en inboedelverzekering.

Ook in de bestuurskamer presentatiescherm voor kleinere groepen.

Rond Kerst wordt 1 van de kantineschermen/monitoren geplaatst in de bestuurskamer. Met een simpele ingreep wordt daarmee een TV – en presentatiemogelijkheid voor kleinere groepen ingericht, waarbij het tevens mogelijk wordt voor vergaderdeelnemers om – op afstand –  mee te doen met een vergadering via Skype. In deze moderne tijd – waar tijd schaars is en het gezinsleven druk – maakt deze faciliteit het mogelijk voor jong en oud om eventueel thuis tóch mee te doen!

Kosten voor deze omzetting worden geschat op 50 Euro.

Evelo helpt het nieuwe Virtus 3 met aanvulling van shirts.

Dankzij een gulle gift maakt Evelo het mogelijk om ons nieuwe Virtus 3 – waarin veel jongere senioren gaan spelen –  te laten beschikken over passende shirts, uiteraard voorzien van het Evelo logo!

De seniorenafdeling groeit!

Dit seizoen komen voor het eerst sinds lange tijd 6 senioren herenteams in de wei en ook 2 senioren damesteams. We zijn blij met deze ontwikkeling en gaan ons binnenkort richten op werving bij de pupillenteams.

Speler van Virtus krijgt profcontract.

We ontvingen bericht dat een speler – die vorig jaar in ons eerste speelde –  een profcontract bij een Turkse club krijgt. Zijn verzoek om af te zien van de daarbij- door Uefa en KNVB ingestelde – horende opleidingsvergoeding is niet gehonoreerd door het bestuur.

Trainer JO19 deze week aangesteld?

Nog deze week hoopt het bestuur afrondende besprekingen te hebben gevoerd met de beoogde kandidaat.

Hans Dietvorst

Bestuurslid Algemene zaken

1. Dennis - september 14, 2019 at 6:38 pm

Mooi nieuws van de Huub Beekers Stichting en Evelo om de vereniging weer te ondersteunen!

Beantwoorden