Rabo rekeninghouders: helpt u Virtus mee?

september 4, 2019

De Rabobank ondersteunt – met úw stem – onze vereniging: help ons!!

De Rabo bank herkent het nut van een vereniging zoals de onze, waar dagelijks tientallen vrijwilligers aan de slag zijn om voetbal mogelijk te maken voor íedereen. Bent ú rekeninghouder bij Rabo en wilt u Virtus met uw stem financieel ondersteunen? Dat kan met úw stem!

De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Zodra meer bekend is over hóe u uw stem kunt uitbrengen zullen wij hierover berichten.

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabobank. Growing a better world together.