Dag Timo

mei 9, 2019

.....nooit meer jouw lach
.....nooit meer jouw vrolijkheid

…..nooit meer jouw fysieke aanwezigheid

…. nooit meer je geintjes met je teamgenoten

…. nooit meer Timo in ons midden

Maar wel voor altijd jouw naam in onze gedachten

De Virtus familie rouwt – aanstaande zaterdag in het bijzonder – als je je laatste bezoekje aan ons complex brengt, waar we je zullen opwachten en verwelkomen met een nog nooit eerder vertoonde erehaag.

We onderbreken de wedstrijden om jou een laatste afscheidsgroet te geven en we gaan jou op je laatste reis naar de Zegestede begeleiden.

We laten je niet alleen, wetende dat je laatste reis alléén onvermijdelijk is; een reis naar ons onbekende plekken. Waar je zonder pijn, jouw kennende – glimlachend – kijkt naar de plaats waar ooit jouw tweede thuis was: Virtus met al je kameraden en Virtus-familieleden.

Het ga je goed Timo; onze wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, maar met een glimlach zullen we je gedenken als één van ons, die veel te vroeg afscheid moest nemen.

Rust zacht Timo

Namens alle Virtus leden, vrijwilligers en sponsoren wensen we de familie van den Bosch en allen die hun goed gezind zijn ontzettend veel sterkte om dit grote verdriet te kunnen dragen.

Eenieder die wil deelnemen aan de erehaag is welkom omstreeks 11.45 uur op ons complex, waar omstreeks 12.00 de rouwstoet ons complex zal aandoen.

1. Sandra van Niekerk - mei 9, 2019 at 7:39 pm

Mooi, geschreven, voor een mooi mens!

Rust zacht lieve Timo

Beantwoorden
  2. Joke van Rooijen - mei 10, 2019 at 4:51 pm

Rust zacht Timo, wij hebben elkaar niet gekend maar ik weet dat je door vele mensen erg gemist wordt!
    De familie van Timo wens ik heel veel sterkte met dit grote verlies.

Beantwoorden