Bijdrage 2019 Club van 50 VV Virtus

april 13, 2019

De eerste maanden van 2019 liggen inmiddels achter ons.

De competitie is weer over de helft, maar er zijn nog een aantal belangrijke wedstrijden te spelen, zowel voor het eerste als het tweede team maar zeker ook voor de dames en een aantal jeugdteams. In de klasse van Virtus is de kampioen nagenoeg bekend; voor de overige teams zal de competitie wellicht in de laatste wedstrijden beslist worden. Het is zaak om iedere wedstrijd bij de les te zijn en ondanks de vele blessures hebben wij er alle vertrouwen in dat het eerste team alsnog op een fraaie plaats eindigt in de derde klasse A.

Gelukkig weten de supporters de weg naar het voetbalveld nog steeds  goed te vinden zodat de selectiespelers wekelijks gesteund worden door een zeer trouwe aanhang, uit en thuis. Zeker bij goede resultaten blijft het ‘s zondags na de wedstrijden gelukkig nog lang gezellig in onze kantine.

En als we dan toch in de kantine zijn, dan zijn we iedere keer weer erg trots op het aantal donateurs dat op het “Club van 50 bord” prijkt! Nog steeds zitten we op een aantal van zo’n 100 leden !

Uiteraard is het streven om dit aantal donateurs ook de komende jaren aan onze vereniging te blijven binden. Veel donateurs hebben een machtiging afgegeven om jaarlijks EUR 50,00 van zijn/haar rekeningnummer af te schrijven.

De afschrijving (automatische incasso) bij deze leden zal deze maand plaatsvinden voor het kalenderjaar 2019.

Bij voorbaat dank namens de commissie Club van 50 vv Virtus

Jan Beljaars, Geert Jaspers, Hans Vonk, Henk Sweere en Jos Verheijen.