Inschrijfformulier

Welkom bij de Virtus familie, want dát zijn we! We vinden het erg fijn om een nieuw familielid te mogen verwelkomen en u bent slechts een stapje verwijderd van het lidmaatschap van Voetbalvereniging Virtus.

Na het doorlopen van onderstaande invulinstructie bent u lid van onze vereniging.

Invulinstructie

1. Vul de gevraagde gegevens in bij dit formulier
  2. Als u jonger dan 16 jaar bent, dan krijgen uw ouders een automatische @mail (wettelijk verplicht vanwege financiële verplichtingen) waarop zij uw inschrijving kunnen bekrachtigen. Als u ouder bent dan 16 jaar krijgt u geen extra bekrachtigingsmail.
  3. De ledenadministrateur krijgt na uw aanmelding automatisch een @mail en zal uw aanvraag bekrachtigen; ook hier krijgt u automatisch een bevestigingsmail van.

Wat gebeurt er nadat u zich heeft aangemeld als actief voetballer.

1. Binnen Virtus worden de nodige commissies automatisch op de hoogte gesteld dat u zich heeft aangemeld als nieuw lid.
  2. Onze Technische Commissie is samen met trainers en leiders verantwoordelijk voor indeling van u of uw kind. Zij zullen u als regel benaderen voor teamindeling enzovoorts.
  3. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen op secretaris@vvvirtus.onmicrosoft.com; vanuit privacy overwegingen kunnen we u op deze site helaas geen telefoonnummer verstrekken. Wij streven er naar om mails op dit @mailadres te beantwoorden binnen 1 werkdag.

Veel plezier bij de Virtus familie!!

Bestuur VV Virtus