Wordt lid van de CLUB van 50 en steun onze VIRTUS jeugd !!

november 3, 2018

Wordt lid van de CLUB van 50 en steun onze VIRTUS jeugd !!

De Club van 50 VV VIRTUS is niet meer weg te denken binnen onze vereniging en wij ondersteunen onze vereniging dan ook reeds een fors aantal jaren financieel. Reeds in periode met de gulden als wettig betaalmiddel waren wij actief, maar destijds onder de naam CLUB van 100.

Wij zijn er dan ook trots op, dat het bord van de CLUB van 50 al die jaren voorzien is van de naambordjes van veel leden . Toch streven wij er telkens naar om het aantal bordjes verder uit te breiden en graag zouden wij ook een aantal ouders van de onze jeugdleden en andere geïnteresseerden als nieuw lid van de CLUB van 50 willen verwelkomen.

Want wist u dat een behoorlijk deel van de inkomsten worden gespendeerd als ondersteuning van onze jeugdafdeling ?

Graag sommen wij een aantal activiteiten op, waarbij een bijdrage door de CLUB van 50 wordt geleverd, waarbij wij denken aan onder andere:

-Financiële ondersteuning van het jaarlijks terugkerende Jeugdkamp
– Bijdrage aan de kampioenschappen van onze pupillen- en jeugdteams in de vorm van een aandenken, maar ook in de kosten van het patatje en de   bijbehorende frisdrank
– Bijdrage in de kosten van de jaarlijks terugkerende BBQ, waarbij wij het springkussen, maar ook de popcorn machine mede financieren
– Bijdrage aan de niet meer weg te denken Sinterklaas avond
– Bijdrage aan het jaarlijkse toernooi van ons G-team
– Bijdrage in de kosten ingeval onze jeugd aan speciale ( internationale ) toernooien deelneemt of indien de finale van het VVZ toernooi wordt behaald.

Spreekt bovenstaande u aan en wilt u lid worden van de Club van 50 middels een jaarlijkse bijdrage van 50 EURO, meldt u dan aan bij:

– Jos Verheijen: josverheijen@planet.nl
– Jan Beljaars: jfabeljaars@live.nl
– Geert Jaspers: g.jaspers@ziggo.nl
– Henk Sweere: henksweere@outlook.com

Voor inlichtingen kunt u uiteraard ook altijd terecht bij een van de leden van de commissie.

Wij zouden het op prijs stellen uw naambordje te mogen toevoegen op ons CLUB van 50 bord !

De Club van 50