WAT DOET DE CLUB VAN 50 MET UW DONATIE?

november 21, 2019

De commissie van de Club van 50 vv VIRTUS is zeer trots dat er jaarlijks veel trouwe donateurs zijn en daarvoor danken wij u!

Van uw inleg ad EUR 50,00 wordt jaarlijks maximaal 20% besteed aan een culinaire avond voor u en uw partner! Door een bijzonder scherpe inkoop en de inzet van onze keukenprinsessen Rianne en Lieneke, die de pollepel hebben overgenomen van Geert, is het mogelijk dat er ieder jaar weer een fantastisch diner wordt aangeboden. Hiervoor staan ze meestal 3 dagen tevoren reeds in de keuken om het u naar uw zin te maken. Gezien de reacties is het altijd naar volle tevredenheid geweest en wordt de culinaire avond jaarlijks door een trouwe aanhang bezocht. Dames: complimenten namens de commissie en haar donateurs en hopelijk komt Lieneke nog jarenlang over vanuit Spanje om Rianne bij te staan in de keuken!!

Van het resterend bedrag gaat een deel naar onze selectie, mede afhankelijk van de behaalde resultaten in het seizoen.

Een fors gedeelte wordt ten slotte besteed aan de “algemene middelen”, alwaar de jeugd-, dames-, maar ook de seniorenafdeling van mee profiteren.

Wij leveren onder andere een bijdrage aan:

• Het Sinterklaas feest voor de allerjongste jeugd
  • Omlijsting mini/maxi toernooi
  • Tentenkamp Virtus jeugd, o.a. bijdrage kosten springkussens e.d.
  • Bijdrage kosten kampioensteams ( frites, fris en evt. herinnering )
  • Ballen voor de pupil van de week tijdens thuiswedstrijden Virtus 1
  • Bijdrage in de kosten busvervoer tijdens beslissingswedstrijden dames / jeugd
  • Bijdrage in de kosten deelname internationale toernooien jeugd
  • Aanschaf shirts 45+ team

MAAR: ook de dugouts bij veld 2 en de coachjassen voor de trainers / begeleiders van de jeugd zijn destijds bekostigd via uw bijdrage. Zo zijn er nog een aantal projecten binnen de vereniging, welke mede gefinancierd zijn door uw bijdrage.

Echter: denken we er ook aan om een jaarlijkse kleine attentie te gaan geven aan de jeugdleiders en/of jeugdtrainers of andere vrijwilligers als blijk van waardering voor hun inzet voor onze vereniging.

Heeft u tips voor een goede bijdrage? Hans Vonk en Henk Sweere nemen uw ideeen graag op en zullen deze altijd voorleggen aan de overige commissieleden.

Interesse om ook donateur te worden en een eervolle vermelding op het Club van 50 bord? Voor slechts EUR 50,00 per jaar maakt u vele leden blij! Aanmelden kan bij Hans Vonk: hvonk@media-zaken.nl of een van de andere commissieleden.