VV Virtus zoekt voor het seizoen 2019-2020 een enthousiaste verzorger voor de selectie.

januari 24, 2019

Belangrijk is dat hij/zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, goed in teamverband kan werken, integer en positief is in de ontwikkeling van de voetballer en de vereniging.

Taken
o Diploma sportverzorging/sportmasseur is gewenst echter geen vereiste.
o Beheerst het tapen, bandageren en masseren
o Heeft affiniteit met een voetbalomgeving en is dientengevolge flexibel ingesteld
o Het overleg hebben met trainers en fysiotherapeuten omtrent de vordering van herstel van een  blessure
o Adviseren aan trainersstaf m.b.t. inzetbaarheid spelers
o Conform budgetafspraken zelfstandig inkopen van sportmassage en verzorgingsartikelen bij leverancier

Werktijden
De werktijden bedragen zo’n 7 uur per week. Op trainingsdagen dinsdag en donderdag van19.30 -21.45 en op wedstrijddagen , veelal op zondag ongeveer 3 uur.

v.v. Virtus biedt u
o Een passende financiële vergoeding .
o Werkzaamheden binnen een gezellige vereniging en in een sportieve organisatie
o Een uitdagende en afwisselende werkomgeving

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, mailen aan:   Woutgoverde@ziggo.nl