VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2020 – 2021

juni 29, 2020

Beste spelers/ouders,

Hierbij willen we jullie informeren over de voorlopige nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. Als een gevolg van het Corona virus heeft het indelen van de nieuwe teams wat langer geduurd dan normaal. Het was dit jaar dan ook een lastig proces om de teams voor het komende seizoen samen te stellen. Het feit dat zowel de competitie als de trainingen niet door gingen heeft er voor gezorgd dat we een aantal keuzes hebben moeten maken, die afwijken van wat we voorheen gewend waren.

Dit betekent dat voor de teams vanaf JO13 en jonger er geen selectie trainingen zijn gehouden en dat de leeftijd van de spelers de basis is geweest in welke leeftijd categorie en team de spelers zullen gaan uitkomen. Daarnaast is er geprobeerd om de teams zover mogelijk in tact te houden waar mogelijk. Er is in overleg met trainers/begeleiders en coördinatoren naar eer en geweten een indeling gemaakt die je op de website terug kunt vinden. Zodra we trainers en begeleiding rond hebben voor alle teams zullen we dat zo snel mogelijk laten weten.

Voor de teams JO15 en hoger is er besloten om wel selectie trainingen te houden, vandaar dat de teamindeling voor deze categorieën nog even op zich laat wachten. Voor deze categorieën gelden verder dezelfde uitgangspunten als voor de jongere teams.
We hopen vooral dat het nieuwe voetbal seizoen zo snel mogelijk weer van start gaat en het liefst in een Corona vrije situatie. Het zou mooi zijn dat iedereen weer lekker kan gaan trainen en gaan strijden in de competities en bekerwedstrijden van seizoen 20/21. Of dit ook daadwerkelijk zo zal zijn hangt vooral af van wat de KNVB gaat besluiten omtrent het amateur voetbal. We zullen jullie op de hoogte houden. Voor de voorlopige indelingen zie onderstaande pdf:

PDF voorlopige indeling jeugd seizoen 2020 – 2021

We wensen iedereen een mooie zomer toe en een prettige vakantie. We kijken er naar uit om samen het komende seizoen er een mooie tijd van te maken.

Vriendelijke groeten,

Jeugd Bestuur VV Virtus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *