UITNODIGING INDISCH BUFFET MET MUZIEK CLUB VAN 50 VV VIRTUS VOOR DE LEDEN VAN DE CLUB VAN 50!!!

november 5, 2019

Alle leden hebben een uitnodiging gehad via de mail of via de post. Mocht dit nu niet het geval zijn wilt u dit dan doorgeven aan:  josverheijen@planet.nl en beschouw deze dan als uitnodiging.

Bent u nog geen lid en wilt u graag lid worden? Neem dan contact op met Hans Vonk : hvonk@media-zaken.nl en ontvang meteen de uitnodiging voor de 22e.

Zorg ervoor dat u op vrijdag 22 november a.s. op tijd stopt met uw werk en dat u niet in de file komt te staan zodat u geheel opgefrist kan aanschuiven aan het Indisch buffet dat georganiseerd wordt door de commissie Club van 50 vv Virtus..

De muzikale omlijsting deze avond is in handen van DJ Maurice die, ondanks een druk programma, speciaal voor ons vrij heeft gemaakt om er een gezellige avond van te maken. De kantine is op vrijdag 22 november a.s. geopend vanaf 18.00 uur, waarbij u al direct een amuse in de vorm van een mini loempia en/of een Indisch frituurhapje krijgt aangeboden.

Tussen 18.30 en 19.00 uur is het de planning om een kopje Chinese tomatensoep uit te serveren, waarna om 19.00 uur het Indisch buffet voldoende opgewarmd zal zijn om u te laten genieten van een ruime keuze aan Indische gerechten.

Naast nasi, bami en rijst bestaat het buffet uit kipsate, Indisch rundvlees, kip kerrie, babi pangang, Indonesische gehaktballetjes, Foe young hai, Sajoer boontjes en dit alles zal verder aangevuld worden met Atjar komkommer, kroepoek en gebakken uitjes.

Assistent-kokkin Lieneke komt weer speciaal over vanuit Spanje om chef de cuisine Rianne gedurende een aantal dagen bij te staan in de keuken om alle gerechten tot een verrukkelijk geheel te maken. Gezien de ervaringen van de laatste jaren twijfelen wij er ook nu niet aan, dat de dames hier wederom in zullen slagen !

Hoe meer betalende leden op deze avond aanwezig zijn, hoe meer eer onze keukenbrigade heeft van haar dagenlange voorbereiding. Ons advies is dus om in grote getale naar de kantine te komen op vrijdag 22 november a.s.

En laten we eerlijk zijn: we kunnen wel een opkikkertje gebruiken binnen de vereniging na de laatste bestuurlijke ontwikkelingen; DJ Maurice zal er tegen het eind van en na het Indisch buffet zeker voor zorgen dat we toch echt wel een Virtus familie vormen.

Via het emailadres: josverheijen@planet.nl of henk.sweere@one-uw.nl verzoeken wij u aan te geven of u deze avond met / zonder partner aanwezig bent.

Uiteraard kunt u uw reactie ook geven aan;

Geert Jaspers (Visserswiel 9), Jan Beljaars (Nassauplein 23), of Hans Vonk (Repel 4).

Graag reactie VOOR 17 november a.s.

_________________________________________________________________________

Ik kom met / zonder partner naar de Indische avond van vv Virtus op vrijdag 22 november.

Naam…………………………………………………

GRAAG TOT VRIJDAG 22 NOVEMBER 2019 VANAF 18.00 UUR IN DE VIRTUS KANTINE