NIEUWE TEAM INDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2019/2020

juli 7, 2019

Welk doel streven we na?

Het doel van het jeugdvoetbal bij Virtus is boven alles het verzorgen van een zo goed mogelijke voetbalopleiding. Ieder jaar weer willen we er voor zorgen dat spelers een plezierig  jaar hebben en zowel als team, als ook als individu,Presteren binnen de grenzen van capaciteiten en motivatie is daarbij de basis.

Hoe?

Het maken van keuzes gebeurt op basis van informatie , van de per leeftijdscategorie aanwezige begeleiders en trainers van de teams .

Wat vragen wij van jullie (ouders en spelers? )

Om zoveel mogelijk de rust te bewaren. Om geen (extra) druk te leggen op het proces van het maken van keuzes.

Om oog te hebben voor de doelstelling van het jeugdvoetbal en jeugdvoetbalopleiding. En om oog en waardering te hebben voor de grote inzet een grote groep vrijwilligers die vaak vele uren in de week met jou c.q. uw kind, optrekken, om iedereen een geweldig jaar te laten beleven.

Doen wij het allemaal goed?

Nee, vast niet. Er zullen zeker ‘fouten’ gemaakt worden. Maar zonder het maken van fouten leren we niets.Het is hierbij belangrijk dat we met respect voor elkaar met elkaar om blijven gaan en dat we in het oog blijven houden dat we een voetbalvereniging zijn waar we met z’n allen lid van zijn om in onze vrije tijd sport  te bedrijven.

De teamindeling blijft tot aan de winterstop mits alles volgens de afspraken wordt uitgevoerd. In de winterstop zal in overleg met de trainers en leiders worden gekeken of er aanpassingen nodig zijn tot aan het einde van het seizoen                                                                                                         .

Leiding teams(trainer(s), leider(s) , assistent scheidsrechter(s)

De invulling van de begeleiding van de teams is is nog niet compleet . Voor een aantal teams zijn we hierover nog in gesprek.We zijn  ook nog op zoek naar leiders en/of trainers.

Vele handen maken licht werk en het is prettig om met meerder mensen deze taken op te pakken. Mocht je interesse hebben , om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen  of zijn er vragen of opmerkingen neem contact op via de mail:  secretaris@vvvirtus.onmicrosoft.com

Hierbij in twee pdf bestanden de nieuwe indelingen:

PDF Teamindeling seizoen 2019-2020 – JO19_tot met de JO15

PDF Teamindeling seizoen 2019- 2020 – JO13 to met de JO07

Het nieuwe trainingsschema 2019-2020  is binnenkort te bekijken op de website .