Mini Maxi toernooi op zaterdag 15 juni 2019 met aansluitend 45+ Toernooi.

mei 13, 2019

Aan alle jeugdleden t/m 15 jaar

Mini Maxi toernooi op zaterdag 15 juni 2019

Al jaren is dit toernooi een groot succes. Jong en oud vermaken zich deze dag opperbest in een sportieve strijd op de groene mat.We hopen dat het weer een groot succes wordt dit typisch gezelligheidstoernooi. Vanaf 10.00u tot ca. 13.30u zullen er vele voetbalwedstrijden te spelen en te zien zijn. Het is de bedoeling dat je jezelf inschrijft samen met je vader, moeder, broer, zus, oom, tante, opa, oma of andere goede bekende van 16 jaar en ouder.

Lever onderstaand deelnamestrook uiterlijk zaterdag 1 juni in, in de speciale bus die hangt aan de houten staander in de Virtus kantine. Digitaal inschrijven mag ook via opgave van de onderstaande info rechtstreeks aan Erik de Waard via Erik.dewaard@ziggo.nl voor 1 juni…

De teamindeling wordt als de inschrijving gesloten is nog vooraf op de website geplaatst. Er zullen andere activiteiten/speeltoestellen aanwezig zijn omdat we in de middag ook nog een 45+ toernooi organiseren.

Inschrijving Mini Maxi toernooi

Ik ben  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ leeftijd _ _ _ jaar  uit voetbalteam  _ _  _

en wil graag meedoen met het mini maxi toernooi op zaterdag 15 juni.

Ik speel samen met  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _   van  _ _ _ _ _ _  jaar.

PDF Mini Maxi 2019