Grote Club Actie 2020

september 10, 2020

Beste lotenverkoper,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! VV Virtus doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Dit jaar kiezen we voor een online verkoop in verband met Corona. We hebben besloten om als vereniging niet langs de deur te gaan in verband met de 1.5 meter maatregel. Hoe werkt de online verkoop:

Online: Je ontvangt binnenkort van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Win gave prijzen

Help het doel van vv Virtus te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Henny Los de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Bovenstaande prijzen zijn geregeld vanuit de Grote Club Actie.
Ook vanuit vv Virtus stellen we prijzen beschikbaar voor de 3 beste lotenverkopers! Wat de prijs is, is nog een verrassing.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Erwin en Angelique van Zitteren en Henny Los

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *