Dit jaar op 22 november weer de traditionele avond Club van 50!!

september 9, 2019

Na de zeer geslaagde CLUB van 50 avond van afgelopen jaar, hebben wij besloten om dit jaar op de ingeslagen weg door te gaan !

Vele positieve reacties mochten wij vorig jaar ontvangen en dus alle reden om onze CLUB van 50-leden weer te laten genieten van culinaire hoogstandjes, traditioneel verzorgd door onze speciale keukenbrigade onder leiding van Rianne en Lieneke, die hiervoor speciaal overvliegt vanuit haar zo geliefde Spanje ! Hoe het culinaire gedeelte wordt ingevuld, laten wij u uiteraard in een later stadium weten; de dames hebben nog enige tijd om hierover te brainstormen, maar dat het weer iets verukkelijks wordt, zal inmiddels geen geheim meer zijn voor de trouwe Club van 50-leden.

Hadden we afgelopen jaar D.J. Alwin voor de muzikale omlijsting, dit jaar hebben we niet minder dan D.J. Maurice weten vast te leggen.

Maurice heeft inmiddels al een aantal keer gezorgd voor een perfecte ambiance tijdens de derde helft na een van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal; ook in het Zevenbergse uitgaansleven slaagt hij er echter iedere weer in om er een bruisende avond van te maken. Maurice heeft er dan ook veel zin in om voor een gezellige sfeer te zorgen tijdens de CLUB van 50-avond en wij zijn ervan overtuigd dat het een groot succes wordt; wij zijn dan ook trots  dat we hem op tijd hebben weten te strikken voor deze avond.

Noteer dus alvast in uw agenda:

22 november 2019 CLUB van 50 avond met D.J. Maurice

Namens de commissie Club van 50,