BIJ VV VIRTUS DRINGEND GEZOCHT NIEUWE SCHEIDSRECHTERS!!

augustus 21, 2019

Op wel niveau er ook wordt gespeeld, van prof tot amateurs…… Om te kunnen voetballen kunnen we niet zonder scheidsrechters.

Binnen Virtus hebben we gelukkig een enthousiaste groep jeugdscheidsrechters die zich iedere wedstrijd van hun beste kant laten zien om de wedstrijden in goede banen te leiden. Een aantal onder hen hebben het afgelopen jaar zelfs de scheidsrechters opleiding van de KNVB met goed gevolg afgesloten.

Onze groep jeugdscheidsrechters kan echter dringend aanvulling gebruiken!! We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste jongens of meisjes, mannen of vrouwen, die tegen een kleine vergoeding onze thuiswedstrijden willen begeleiden. Deze vinden veelal plaats op de zaterdagen. Leeftijd vanaf 14 jaar. We vragen vooral ook kandidaat scheidsrechters van 18 jaar of ouder zich te melden.

Ben jij, of ken jij die enthousiaste scheids waar wij naar op zoek zijn? ….Meldt je dan snel aan! Alleen op die manier kunnen we ook dit seizoen de wedstrijden weer voorzien van een scheidsrechter.

Voor aanmelden of informatie kunt u zich wenden tot de scheidsrechterscoördinatoren Jeugd:
Max van der Kloot 06-39513227
Daan Dietvors 06-81760930