Bedrijven Toernooi Kanjerketting VV Virtus 2019 groot succes!!!

juni 12, 2019

Bedrijven Toernooi Kanjerketting VV Virtus 2019 groot succes!!!

Voor de tiende keer organiseerde de activiteitencommissie, met steun van diverse bedrijven, weer het bedrijventennistoernooi. Maar liefst 12 bedrijven uit Zevenbergen en omstreken hadden zich met één team ingeschreven. Zij streden in 2 verschillende poules, ingedeeld op speelsterkte, om de felbegeerde bekers. In de prestatieve poule bleek Tuin en Terras de sterkste te zijn en in de recreatieve poule was Bij Dennis deze avond niet te kloppen. En door de inzet en sportieve instelling van de deelnemers en vrijwilligers, ondersteund door prima voetbalweer, werd het een bijzonder geslaagd toernooi. Daarnaast werd ook na afloop nog volop deelgenomen aan het Rad van Virtus met erg leuke prijzen en al het geld wat door iedereen werd ingelegd was voor de Kanjerketting.

We kwamen aan het eind van de avond na het Rad en de verloting op een geweldig bedrag van € 1437,10!!!!

Dit is bijeengebracht door alle bedrijven, VV Virtus, supporters en deelnemers.

Hierbij willen wij alle bedrijven die hebben deelgenomen aan het toernooi en iedereen die een prijs ter beschikking heeft gesteld enorm bedanken hiervoor.

ALBERT HEIJN HOEVEN, ETOS HOEVEN, SGZ SPORT & WELLNESS, STATIONSRESTAURATIE HAPPY DEES, STEAKHOUSE SEVEN, MEDIAZAKEN/MMAGINE, KOFFIEBAR GEDURFD, ’T HOEFBLAD BLOEMEN EN PLANTEN, BARBERSHOP, HET PANORAMA DRIMMELEN, PANACHE, PRIMERA, JUST MAN HERENMODE, YOUR FELLOW, PANACHE, TUIN EN TERRAS ZEVENBERGEN, IOS, TAXI GOVERDE, THE GREENBROTHERS, SGZ SPORT & WELLNESS, GARAGE VAN AART, SNOEIJS DETACHERING, BON MAKELAARDIJ, FEESTCAFE BIJ DENNIS en FLEXXNEXT.

Al met al een zeer goed gelukt experiment een bedrijventoernooi gekoppeld aan een goed doel, dat de potentie heeft om tot een jaarlijkse traditie uit te groeien.

Bedankt!

Erik, Hans en Sandra

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *