AUTOMATISCHE INCASSO CLUB VAN 50 VV Virtus

mei 4, 2020

Terwijl het coronavirus de wereld nog steeds stevig in haar greep houdt en wij zeer angstige tijden beleven, is het toch onze plicht u te informeren dat uw bijdrage van de CLUB VAN 50 medio

mei 2020 weer automatisch wordt afgeschreven mits u hiervoor een automatische incasso heeft afgegeven.

Juist in deze periode van onzekerheid wordt uw bijdrage bijzonder op prijs gesteld.

De vereniging wordt geconfronteerd met het mislopen van inkomsten terwijl de kosten gewoon door blijven lopen. Bestaande kantinevoorraden dienen wellicht te worden afgeschreven. De oud papierprijs is tot een historisch dieptepunt gedaald en momenteel wordt gezocht naar een passende oplossing, omdat het ophalen van het oud papier jaarlijks een belangrijke inkomstenbron is. Onze sponsoren beleven zware tijden en wij hopen dan ook oprecht, dan men deze crisis overleeft zodat ook voor de toekomst sponsorinkomsten een belangrijk onderdeel blijven uitmaken in ons huishoudboekje.

In welke vorm de competities worden voortgezet, is nu nog niet duidelijk; gelukkig worden de trainingen voor de jeugd langzaamaan opgestart. Het bestuur houdt ons met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij adviseren u de berichten via de site te volgen.

Intussen tijd danken wij u weer voor uw bijdrage aan de CLUB van 50 en adviseren u daarnaast de richtlijnen van het kabinet en het RIVM te blijven volgen.

Denk bij het doen van uw inkopen vooral aan de plaatselijke middenstand; juist nu hebben we elkaar nodig.

Tenslotte hopen we elkaar weer snel in betere omstandigheden en in goede gezondheid te mogen treffen.

PS: Degene die geen automatische incasso heeft afgegeven, zal een deze dagen een brief ontvangen met het verzoek eveneens haar jaarlijkse bijdrage aan de CLUB van 50 te voldoen.

Samen komen we er sterker uit !

CLUB van 50 vv VIRTUS