ALLE KEEP(ST)ERS UIT DE REGIO OPGELET!

juli 3, 2020

Wil jij ook fit het nieuwe voetbalseizoen beginnen? Schrijf je dan nu in voor deze 4 weekse cursus.

De doelgroep is de JO13 t/m JO19 en het maakt niet uit bij welke club je speelt en de datums zijn: Vrijdagavond 21 augustus, 28 augustus, 4 september en 11 september.

Afhankelijk van het aantal deelnemers is de richtlijn om te starten vanaf 18:30 uur. Maximaal 3 groepen  van 1 uur met een uiterlijke eindtijd van 21:30 uur.

Inschrijven (en eventuele vragen) voor 10 augustus bij: Albert Jansen de keeperstrainer van VV Virtus op mailadres: ghgjansen74@gmail.com en daarbij vermelden: Naam, leeftijd, huidige vereniging en team.

De kosten bedragen een € 35,00 euro per persoon en zal gegeven worden op Sportpark De Meeren in Zevenbergen bij de VV Virtus.

Let op!! Cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen

Albert Jansen Keeperstrainer VV Virtus