Contributiebedragen, korting en kledingbijdrage.

Contributiebedragen en kledingbijdrage zijn gebaseerd op echte leeftijd en dus niet waar een lid in speelt.

Kledingfonds

Voor alle spelers die qua leeftijdcategorie jeugdspeler zijn, is een zogenaamd kledingfonds ingesteld. Hierin wordt sponsorgeld gestopt en jaarlijks wordt aan deze leden (óf hun ouders) 12 Euro gevraagd als bijdrage in ons kledingfonds. Dit maakt dat onze jeugdspelers geen shirtjes of broeken hoeven te kopen omdat deze uit sponsorgelden én het kledingfonds worden bekostigd. Deze bijdrage voor het kledingfonds wordt maandelijks gelijk met de contributie geind en de stand van zaken kledingfonds wordt jaarlijks aan de ALV getoond in onze verenigingsbalans.

Contributie en kortingsmogelijkheid

Virtus heeft in haar beleid opgenomen dat vrijwilligers – mensen die belangeloos activiteiten voor de vereniging uitvoeren – korting kan worden verleend op contributie. Deze korting kan alléén worden toegekend nadat bestuur of jeugdbestuur dit kenbaar hebben gemaakt bij de contributie-administrateur. De actuele bedragen vind u in onderstaande tabel.

Soort lid

Leeftijd van

Leeftijd tot en met Maandbedrag januari 2019 zonder korting

Maandbedrag januari 2019 mét korting

Spelend: Kabouters 0 5 €10,50 €8,50
Spelend: Pupillen 6 12 €12,50 €10,50
Spelend: Junioren 13 18 €13,50 €12,25
Spelend: Senioren 19 NVT €16,75 €13,75
Spelend: G-Team NVT NVT €8,50 €8,50
Niet spelend lid NVT NVT €7,00 €7,00

Virtus heeft in haar missie opgenomen dat iedereen , dus álle kinderen en jongeren kunnen sporten . Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter.

Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt deze missie door subsidie te verstrekken voor situaties waar er thuis weinig geld is.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Meedoen = meer kansen!

Spelregels

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2017KS_S009880-1-209x300.jpg
Sport is voor iedereen
  • Aanvragen mogen voor meerdere kinderen uit één gezin gedaan worden.
  • Een aanvraag kan alleen gedaan worden door een intermediair.
  • De contributie / lesgeld wordt direct betaald aan de sportclub of instelling
    waar het kind les heeft.
  • Spelregels over de hoogte van de bijdrage of leeftijd van het kind kunnen per fonds of gemeente verschillen. Kijk voor de spelregels op de websitepagina van het fonds bij u in de buurt.
  • De bijdrage moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden.

Kijk voor exacte spelregels bij je eigen gemeente ‘zoek een fonds bij jou in de buurt’. https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/