Contributiebedragen.

Virtus heeft in haar beleid opgenomen dat vrijwilligers – mensen die belangeloos activiteiten voor de vereniging uitvoeren – korting kan worden verleend op contributie. Deze korting kan alléén worden toegekend nadat bestuur of jeugdbestuur dit kenbaar hebben gemaakt bij de contributie-administrateur.

Soort lid

Leeftijd van

Leeftijd tot en met Maandbedrag januari 2019*

Maandbedrag Jan 2019 bij korting*

Spelend: Kabouters 0 5 €10,50 €8,50
Spelend: Pupillen 6 12 €12,50 €10,50
Spelend: Junioren 13 18 €13,50 €12,25
Spelend: Senioren 19 NVT €16,75 €13,75
Spelend: G-Team NVT NVT €8,50 €8,50
Niet spelend lid NVT NVT €7,00 €7,00

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Spelregels

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2017KS_S009880-1-209x300.jpg
Sport is voor iedereen
  • Aanvragen mogen voor meerdere kinderen uit één gezin gedaan worden.
  • Een aanvraag kan alleen gedaan worden door een intermediair.
  • De contributie / lesgeld wordt direct betaald aan de sportclub of instelling
    waar het kind les heeft.
  • Spelregels over de hoogte van de bijdrage of leeftijd van het kind kunnen per fonds of gemeente verschillen. Kijk voor de spelregels op de websitepagina van het fonds bij u in de buurt.
  • De bijdrage moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden.

Kijk voor exacte spelregels bij je eigen gemeente ‘zoek een fonds bij jou in de buurt’. https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/