Door droogte en achterstand zijn nieuw kunstgrasveld en veld 1+2 verboden toegang tot nader bericht…!!!

augustus 11, 2018

Beste leden,

Vanaf volgende week starten de eerste teams weer met trainen.

Helaas is er door het zomerse warme weer achterstand opgelopen met het plaatsen van het nieuwe kunstgras veld waardoor het kunstgrasveld hopelijk per 27 augustus opgeleverd kan worden. Let op dit is onder voorbehoud.

Betreft de velden 1 en 2 doordat het erg droog is geweest en ondanks er hard is gewerkt om de velden goed te kunnen besproeien zijn er toch op een aantal plaatsen op de velden slechte plekken die niet volgroeid zijn. Dit heeft tijd nodig om te groeien en hierdoor zullen deze velden tot aan 24 september VERBODEN TOEGANG zijn.

De enige mogelijk die er nog is om op te trainen is veld 4. Dit veld heeft voldoende tijd gehad om te groeien en is dan ook beschikbaar.

Dit houd in dat er ingeschikt dient te worden vanaf volgende week met trainen. Kijk of je met elkaar kan inschikken, korter trainen of maak gebruik van de grasvelden naast de honden uitlaatplaats en achter de scouting. We rekenen op ieders flexibiliteit en creativiteit.

Wij hopen op ieders begrip.

Vriendelijke groet,