Sponsoractiviteiten

Noteer alvast in uw agenda dat vrijdag 23 november a.s. de traditionele avond van de CLUB van 50 vv VIRTUS wordt georganiseerd.

Uiteraard zorgt onze keukenbrigade er weer voor dat er deze avond weer voldoende lekker eten wordt voorgeschoteld.

In tegenstelling tot voorgaande jaren en op verzoek van een aantal leden van de CLUB van 50 vv VIRTUS zal de avond dit jaar echter omlijst worden met een muzikaal tintje.

De inmiddels bij vv VIRTUS bekende d.j. ALWIN uit Dordrecht ,die afgelopen seizoen met veel succes na afloop van de thuiswedstrijden  van ons eerste elftal zorgde dat het nog lang gezellig bleef in onze kantine, zal deze avond vanaf ongeveer 20.30 uur muzikaal omlijsten.

Tevoren wordt echter nog een heerlijk diner voorgeschoteld zodat de innerlijke mens niets tekort komt. Het buffet zal om ongeveer 19.00 uur geopend zijn, maar de definitieve tijd volgt nog.

Houdt derhalve de officiële uitnodiging in de gaten en indien uw bijdrage voor dit jaar betaald is, bent u wederom tezamen met uw partner van harte welkom.

( de uitnodiging met antwoordstrook wordt over enkele weken verzonden )

Graag zien wij u op vrijdag 23 november a.s. in onze kantine

Commissie Club van 50 vv VIRTUS