Inschrijfformulier

Welkom bij Voetbal Vereniging Virtus. Hieronder kunt u zichzelf inschrijven als lid bij virtus.

Invulinstructie
– Type de gevraagde gegevens in
– ondertekening het document digitaal (korte uitleg)
– Klik op “Verzenden”
– Load indien gevraagd documenten up

Persoons- en identiteitsgegevens:
Achternaam:
Voorletters:
Geboortedatum:
Geslacht: manvrouw

Nationaliteit:

Bent u 16 jaar of ouder:
Upload een kleurenkopie van een legitimatiebewijs (Paspoort / rijbewijs / ID kaart)

Vul hier het legitimatienummer van uw legitimatiebewijs

Correspondentiegegevens:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Mobiel:

Lidmaatschapgegevens:
Gewenst Lidmaatschap
rustendniet voetballend

Bent u al eens eerder lid van een voetbalvereniging geweest?
janee

zoja, welke vereniging

In welk jaar heeft u voor het laatst gevoetbald?

Indien u korter dan drie jaar geleden bij uw vorige vereniging heeft gespeeld, dan dient u overschrijving aan te vragen. Het overschrijvingsformulier kunt u downloaden van de website (kopje …)
Begeleidingsinformatie:
Zijn er bijzonderheden die van belang zijn voor begeleiding van u tijdens voetbal?
janee

zoja, welke?

Contributie:
Contributie kan alleen via automatische incasso betaald worden. In het maandelijkse contributiebedrag voor jeugdspelers is een bedrag van € 1,-- opgenomen voor de beschikbaarstelling van een shirt en broekje van onze jeugdkledingsponsor (logo pelikaan reizen)

De contributie kan afgeschreven worden van:
IBAN Rekeningnummer

Ten name van

Machtiging:
Door ondertekening van dit formulier machtigt u VIRTUS om:
- Iedere maand het contributiebedrag van uw opgegeven bankrekening af te schrijven (zie voor bedragen onze website)
- De door de KNVB opgelegde individuele spelboetes (kaarten)van uw opgegeven bankrekening af te schrijven. (v.v. VIRTUS zorgt er dan voor dat de boete aan de KNVB betaald wordt)

Plaats: